OP ZOEK NAAR OPTIMALE LOGISTIEKE OPLOSSINGEN?

Wilt u uw klanttevredenheid vergroten, uw kosten beter beheersen en uw concurrentiekracht versterken? Laat uw voorraadbeheer uitvoeren door J. Brouwer en Zonen BV in Nieuwegein.

Neem vrijblijvend contact op

De logistiek binnen een bedrijf is een complex geheel. Denk hierbij aan de aan- en afvoer van goederen, op- en overslag en het beheren en distribueren van voorraden.


Al deze processen door verschillende partijen laten uitvoeren kost tijd en geld. Laat daarom de experts van J. Brouwer en Zonen BV uw gehele logistieke proces overnemen, waardoor u veel bespaart en uw goederenstroom efficiënter wordt.

Neem contact op

OPSLAG, OVERSLAG EN DISTRIBUTIE ONDER ÉÉN DAK

Staalproducten worden steeds vaker per container aangevoerd vanuit het buitenland. J. Brouwer en Zonen BV neemt het lossen, controleren, administreren, opslaan en distribueren van deze producten van u over.


Met ruim 4000 m² overdekte opslagruimte en 15000 m² buitenopslag bepaalt u zelf wat u waar opslaat. Voor de overslag beschikken we over een loswal van circa 220 meter, waar aangevoerde goederen per binnenschip gelost en opgeslagen worden.


U beslist of de goederen direct overgeslagen worden of dat u ze eerst nog bij ons opslaat.

Loswal Nieuwegein

Ook het natransport regelen we voor u. Zo heeft u er gedurende het hele proces geen omkijken naar.

NOG ENKELE BEDRIJFS- EN KANTOORRUIMTEN BESCHIKBAAR

J. Brouwer en Zonen BV beschikt over meerdere bedrijfspanden, voornamelijk gelegen op industrieterrein ‘De Wiers’ in Nieuwegein.
Het grootste deel is voor langere termijn verhuurd. Maar in enkele van deze panden is het nog mogelijk om een bedrijfs- of kantoorruimte te huren.

De bedrijfsruimten bestaan grotendeels uit units van circa 260 m² voorzien van een overheaddeur. Er zijn nog een paar kantoren van verschillende afmetingen te huur.

Neem direct contact op voor meer informatie